4

Butiksindretning af Mary´s

Posted on Posted in Blog, Center, Work

Så skal der dekoreres udstillingsbutikker…

Nu er EnaEna i fuld gang med at lave den første af i alt tre udstillings-butikker til Centret Mary´s.

I forbindelse med at de fornyligt lancerede deres nye koncept: “Smagstorvet”, har Mary´s været i fuld sving med at få inspirerende og spændende butikker ind. Dette er gået rigtig godt, og de har næsten fået lejet alle butikkerne ud.


– Der er kun 3 tomme butikker tilbage, og for at disse ikke blot står tomme har EnaEna fået til opg. at lave nogle udstilings-butikker, så potentielle butiksejere kan se potentialet og mulighederne i butikkerne.

smiley moon EnaEna

Det er en super fed opgave, hvor jeg får lov til at leje med kunstige pølser, skinker og kartofler.  Havde aldrig forestillet mig at jeg skulle dekorere med kunstige madvarer, men man skal aldrig sige aldrig som man siger!

Indtil nu er der blevet implementeret én udstillings-butik ud af de tre: “Slagteren”. Som jeg vil vise lidt billeder af her…
– som det tydeligt fremgår af billedet, giver det utrolig meget liv og varme til butikken, at der kommer nogle få og enkelte ting ind. Her til denne opg. handlede det mest af alt om “less is more”, og at det derfor skulle være en løsning der gav et kort og præcist indblik i hvad man som potentiel butiksejer kan bruge disse lokaler til. Så man kan dermed sige at indretningen i dette tilfælde bliver brugt udelukkende i markedsførings sammenhænge. 

FØR

Marys Smagstorv Vejle EnaEna

EFTER

Marys Smagstorv Vejle EnaEna Slagter butik

Skriv et svar