11920343_10206299321178588_740357245_n

Efterårsvinduer hos GOOD butikken – 2014

Posted on Posted in Blog, Butik, Retail Indretning, Vindues Dekoration, Work

Så kom efterårsvinduerne på plads…

Man syntes lige sommeren var over os, og vupti så kom efteråret.!

– Men efteråret er nu også en skøn tid, med utrolig flotte farver der er at se alle vegne. Vi har i år, ladet os inspirere at disse farver og implementeret dem i de efterårsvinduer, som vi har lavet hos vores kunde GOOD.

Som vi tidligere har nævnt i blog indlægget: “Tendenser til hjemmet – Efterår /Vinter 2014” – så er tendensen at komme tættere på jord, natur og hinanden, og dette ville vi gerne trække ind i vinduerne.

Dette har vi bl.a. gjort ved at tage udgangspunkt i efterårets-farver og den her sammensætning af forskellige metaller – som gav os idéen til temaet: “Old garage / Gentleman´s Style” – som også passer rigtig godt med butikkens DNA og målgruppe.

Det er som butik, utrolig vigtigt at man får lavet vinduer som tiltaler den målgruppe man har, og som også skiller sig ud fra de andre butikker på gaden. Hvis man som butik formår at få dem til at stoppe op ved dit vindue, og får dem til at komme ind i butikken – har vinduet været en succes! For så følger mer´salg og øget kendskab hos målgruppen!

EnaEna´s efterårsvindue hos GOOD i Viborg

– Se mere af EnaEna´s arbejde hos GOOD butikken

Få EnaEna til at hjælpe dig med dine vinduer

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Skriv et svar