Erhvervsindretning

Erhvervsindretning med stor indvirkning på medarbejdere og kunder = Positiv Virksomheds succes

Energi / Inspiration / Arbejdsglæde

Lys, møbler, planter, farver og udsmykning, kan være med til at føre energi, inspiration og arbejdsglæde til et lokale. Udsender mødelokalet, kontoret og receptionen troværdighed, og at der er styr på tingene? Og vises der at firmaet har en holdning, også til indretningen…?

Hvem er I, og hvad vil I huskes for?

At få virksomhedens identitet afspejlet i virksomhedens interne rammer, giver et mere klart visuelt billede af, hvem I er som virksomhed! Hvem er I som virksomhed, og hvad vil I huskes for?

Måling af vækst og fremgang

Indretning af personalerum, kantine eller mødelokale kan være med til at give en god, positiv energi på arbejdspladsen. Vækst og fremgang kan måles gennem mange faktorer, en af dem er antal sygedage for medarbejdere – hvilket god energi på arbejdspladsen kan være med til at nedsætte.

Showroom & Event

Showroom´s skal kunne fange køberens opmærksomhed. Inspirere til køb og gerne også til mer´salg. Det er derfor vigtigt at have et showroom der taler til købernes underbevisthed, som tiltaler dem, som giver dem en følelse og en drøm om at de kan se sig selv ege dine produkter – alt i alt, er det derfor vigtigt at have et showroom der er innovativt, inspirerende og trendy.

– Kvik Køkkener

– Center Mary´s

– Messer / Events

Mødelokale

Et mødelokale skal kunne rumme mange forskellige funktioner, og funktionalitet er derfor et vigtigt omdrejningspunkt i den indretnings-løsning der skal implementeres.
Det skal kunne understøtte de forskellige arbejdsprocesser som virksomheden har, men også i højgrad inspirere, motivere og ikke mindst afspejle hvem I er som virksomhed!

– IdéRiget / Kontorfællesskab

Erhvervs-indretning

Det kan være virksomheden står overfor en flytning, eller et ønske om at løfte niveauet for de interne rammer for medarbejdere og kunder – og her er det utrolig vigtigt at man får udarbejdet en indretnings-løsning der er funktionel i forhold til den dagligdag virksomheden befinder sig i, men også noget der kan sætte en stor streg under hvem virksomheden er og hvor de gerne vil hen.

– IdéRiget / Kontorfællesskab

Hør mere om hvad EnaEna kan gøre for dig...

Del dette...
Share on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Skriv et svar