Fjernindretning

Drømmer du om at skabe det perfekte værelse til din lille guldklump?

Høre du til en af dem, som godt kan lide at indrette selv, men syntes ikke rigtig du kan komme igang med at få indrettet det lige præcist som du drømmer om. Så det er funktionelt og så det inspirere dit barn til leg og motorik?

Så lad EnaEna hjælpe dig på vej, ved hjælp at et nyt koncept vi kalder:

> Fjernindretning <

Vidste du

“EnaEna har samarbejdsaftaler med et omfattende netværk af interiør virksomheder og producenter, som betyder at du får interiør billigere hos EnaEna end du gør, hvis du selv går ud i butikkerne og skal købe ind til indretningen?”

Du får

Med i indretningsplanen får du:

  • Besøg – snak om ønsker og tanker
  • Opmåling af rummet
  • Moodboard med farve anvisning mv.
  • 3D tegning af værelset (ekstra tilkøb)
  • Indkøbsliste / udarbejdet ud fra budget-max sat af familien

Her ses en video af en fjernindretning vi har lavet for et par i Silkeborg – der drømte om at skabe drømme værelset til deres dreng på 2 år. Vi satte os ned, og snakkede budget, tanker og drømme – og ud fra det lavede vi et indretningsforslag i 3D + indkøbsliste. Dette gjorde det let for familien at gå igang med.
De fik et overblik over hvad de skulle gøre, og kunne gøre det i deres eget tempo.

Her ses en video af en fjernindretning vi har lavet for et par i Skive – der drømte om at skabe drømme værelset til deres datter på 1 år. Drømmen var at skabe et pigeværelse, der var funktionelt, billigt og som ville være noget hun vil kunne bruge mange år fremover. Har satte vi os derfor også ned, og snakkede budget, tanker og drømme – og ud fra det lavede vi et indretningsforslag i 3D + indkøbsliste. Dette gjorde det let for familien at gå igang med.

Del dette...
Share on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someone