Samarbejde / Produktaftaler

EnaEna har allieret sig med nogle af markedets mest trendy interiør virksomheder

– for at kunne tilbyde super gode priser og produkter til dig. Dette betyder at du ved at benytte dig at EnaEna til dine indretnings-opgaver, kan få interiør der er billigere end du selv kan købe dem til i butikkerne via disse produktaftaler.

Du kan her se et udsnit af nogle af disse virksomheder:

alfabetdyrdk_logo

EnaEna har et godt samarbejde med Alfabetdyr.dk – som har de mest fantastiske og søde plakater mv. til børneværelset.
– Ved indretning af børneværelser mv. har du derfor mulighed for at få en eksklusiv pris på disse produkter.

LeaHoffmann_logo2

Sammen med Lea Hoffmann har EnaEna et godt samarbejde, som betyder at du kan få hendes smukke, æstetiske og tidsløse plakater hjem i dit hjem til en en unique pris.

Vertiplants_logo2

De super smukke VertiPlants, kan passe ind i næsten et hvert hjem og kan bruges til mange forskellige ting i indretningen. EnaEna har sammen med VertiPlants lavet en aftale som betyder at du som kunde hos EnaEna, kan få disse vægkrukker til en rigtig god pris.

Lyager_samarbejde

EnaEna sætter stor pris på up-coming og unikke Designs, til hjemmet og kan derfor med stor glæde fortælle at vi har et godt samarbejde med Lyager Design, fra Aarhus. Lyager.dk – som har de utrolig smukke og minimalistiske hylder.
– Ved indretning af både privat, erhverv og butik, har du derfor mulighed for at få disse produkter til en eksklusiv pris.

Hübsch_samarbejde

Hübsch er en interiør virksomhed, der er stil bevidst, og med på tidens trends. Med deres smukke scandinaviske stil, sikre man sig produkter til hjemmet der er unikke og alle er designet og udviklet i Danmark. EnaEna er stolte over at kunne fortælle at vi sammen med Hübsch har et positivt samarbejde, som giver muligheder for unikke og smuk indretning i de danske hjem. Hübsch.dk – Hvis du har EnaEna til at indrette for dig, vil du derfor kunne få indretningsløsninger med disse smukke designs til eksklusive priser.

Bloomingville_samarbejde

EnaEna er ved at starte et godt samarbejde med Bloomingville, som er en stor dansk design virksomhed, der har fokus på tidens nordiske trends til hjemmet.
Med et statement der hedder: “SHARE YOUR STYLE . TELL YOUR STORY . CHANGE YOUR HOME” – beskriver det meget godt visionen for deres utrolig smukke produkter.
Bloomingville.com

Del dette...
Share on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someone